2018 m. lapkričio 19 d., pirmadienis

Kas yra ptc (paid to click)

Sveiki,
Taigi daugumai naujokų kila klausimas kas čia tas ptc (paid to click)? 
Paid to click - sutrumpintai ptc yra mokėjimas už nuorodos paspaudimą. 
Tai reiškia, kad jus uždirbate pinigus spaudinėdami nuoradas. Šiandien dienai ptc yra labai daug šimtai svetainių, tačiau ne visos jos yra mokios nes kiekviena diena jas reikia tikrinti, ką aš ir atlieku. Kiekviena diena peržiūriu statistika paskutines svetaines išmokas, taip sužinau ar svetaine vis dar yra mokanti pinigus. Jai svetaine nebemoka pinigų vadinasi ji yra nemoki angl. (Scam).
Kokiu principu veikia PTC
PTC vadovaujasi reklaminio pobūdžio tipu.  Tai yra - žmogus susikuria internetine svetainę, susiranda reklamos užsakovus, užsakovai moka pinigus svetainės savininkui, kad jo reklamą platintu. Už reklamos platinimą juridinis asmuo arba fizinis asmuo. 60-90% pinigų svetainės administratorius sumoka žmonėms kurie peržiūri reklamas. Kita dalis turėtu likti savininkui svetainės. 
Tačiau būna ir taip, kad nebelieka reklamos užsakovų, ir svetainės administratorius moka iš savu pinigų reklamos peržiūrėtojams arba nemoka ir taip tampa nepatikima svetainę, ir joje niekas nebedirba todėl tokiu atveju svetainė pašalinama. 
 Ptc svetainių savininkai turi turėti labai gerus matematikos žinias, kad apskaičiuoti dienos pelną ir išmokas nariams tam, kad ne žlugtų  projektas.
Mokėjimas
Paid to click pobūdžio svetainės dažniausiai moka už vienos reklamos peržiūrą turint standartine naryste iki 0.01$ 
Jai kita siūlo daugiau būtinai pasidomėkite apie ją internete, nes ji gali būti nebemoki angl. (Scam) tokiu atveju nebedirbkite tokioje svetainėje.
Narystės
Beveik visos ptc svetainės siūlo jums isigyti naryste tam, kad uždirbtumėte daugiau. Tačiau gerai pagalvokite prieš pirkdami nes privalote pasiskaičiuoti kiek jus uždirbsite nusipirkia narystę. 
Mano patarimas
Pirmiausiai viską gerai apsiskaičiuokite, tada su paprasta standartine naryste susirinkitia draugus, kitaip sakant angl. (Referal friends) pasiekia maksimalų skaičių draugu jus tik tada galite pirkti naryste tam, kad tą naryste nupirkta jums atneštų kuo didesnį pelną, o ne taip, kad nueitumėtia i minusą. Dirbkite protingai ir atsakingai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą