2018 m. lapkričio 4 d., sekmadienis

Kaip uždirbti peržiūrint reklamas

Visame pasaulyje tūkstančiai žmonių gauna garantuotas pajamas užtrukdami tik keletą minučių per dieną. Dalyvauti PPC programoje yra labai lengva. Reikia užsiregistruoti PPC tinklapyje (registracija nemokama), tada prisijungti ir paspaudus siūlomą nuorodą palaukti 30-40 sekundžių, kol pasirodo žalia varnelė arba užrašas, patvirtinantis, kad tinklapio peržiūra yra užskaityta. Už kiekvieną peržiūrą mokama apie 0,01$ arba 0.02$. Minimali išmoka būna nuo 2$ iki 10$. Užmokestį paprastai perveda į Jūsų PayPal arba AlerPay sąskaitą. (angliškų terminų vertimus rasite skyriuje Žodynas)

Deja, internete atsirado labai daug apgavikų PTC, kurie sėkmingai pelnosi iš žmonių juos apgaudinėdami- žmonės registruojasi, peržiūrinėja reklamas ir kai surenka minimalią sumą, kurią galėtų persivesti į savo sąskaitą, jiems paprasčiausiai nesumoka. Gaila sugaišto laiko... Apmaudu, tačiau apgavikų gerokai daugiau, nei legaliai dirbančių ir sąžiningai mokančių PTC kompanijų.

Kaip atskirti sąžiningas PTC programas ?

Patikrinkite, kiek siūlo mokėti už reklaminių tinklapių peržiūrą. Paprastai legaliai dirbantys tinklapiai moka 0,01$, tad, jeigu siūlys mokėti 100$ už paspaudimą, arba duos prisijungimo bonus'ą keliasdešimt dolerių, tai jie garantuotai yra sukčiai, ir jeigu prasidėsite su jais, liksite apgauti.
Patikrinkite, kokia yra minimali išmoka. Ji turėtų būti apie 10$ arba mažesnė.
Įsitikinkite, ar tinklapis turi veikiančia pagalbos liniją, ir ar atsakinėja į jūsų užklausas.
Atkreipkite dėmesį ar tinklapis Jums sumoka per nurodytą laikotarpį ir ar nevėluoja, kitu atveju jus apgavo.
Prieš pasirinkdami PTC programą paieškokite informacijos įvairiuose forumuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą